Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@10:14:26 GMT

نمی‌توان با یک فرمول واحدهای تولیدی را از رکود خارج کرد

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۰۹۸۲

نمی‌توان با یک فرمول واحدهای تولیدی را از رکود خارج کرد

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی زنجان گفت: لازم است یک مکانیزم علمی، تخصصی و حرفه ای وضعیت واحد های تولیدی و کارگاه‌ها را بررسی کند و راهکار لازم برای خروج از رکود، بهبود مدیریت و بهبود عملکرد واحد های اجرایی ارائه دهد. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۵ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، شهرام طهماسبی امروز در کارگروه اقتصاد دانش بنیان استان با اشاره به اینکه در این کارگروه با استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها مسائل اساسی استان مورد بحث و تبادل نظر قرار می‌گیرد، اظهار داشت: عمده تمرکز بر پیاده سازی مولفه های اقتصاد مقاومتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«رونق تولید» تنها راه عبور از شَبَح رکود تورمی در ‏سال 98‏بی توجهی به رونق تولید باعث ایجاد رکود تورمی خواهد شدرکود در شهرک صنعتی بروجرد؛ کارخانه سامان کاشی تعیین تکلیف شود

به گفته وی یکی از موضوعاتی که نیازمند بررسی و تحقیق بود بحث رونق کسب و کار است که خود را در راستای رونق تولید نشان می‌دهد زیرا 70 درصد واحدهای تولیدی کشور کمتر از یک سوم ظرفیت کار می‌کنند و هزینه‌های اقتصادی بالایی دارند.

طهماسبی خاطر نشان کرد: رسیدگی به وضعیت واحدها در دو مرحله انجام می شود و ابتدایی‌ترین امر پیشگیری از تعطیل شدن واحدها و اقدام دوم تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید است.

وی با بیان اینکه این کارگروه طی سال گذشته 29 جلسه داشته است، اظهار داشت: 215 تبصره خروجی جلسات بوده که تا حال حاضر 80 درصد مصوبات اجرا شده و به مرحله اجرا رسیده است.

مشکلات واحدهای تولیدی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تصریح کرد: عمده تصمیمات حول چند محور مشخص گردش می‌کند از جمله پرداخت تسهیلات بانکی، مشکلات تامین اجتماعی، مشکل آب، برق، گاز و مشکل تامین مواد اولیه است.

وی با اشاره با اینکه با یک فرمول لزوما نمی‌توان واحد تولیدی را از رکود خارج کرد، گفت: بیشتر از هر چیز نیازمند دانش تخصصی در واحدهای تولیدی هستیم زیرا در برخی از واحدها مشکل در خط تولید وجود دارد و سبب پایین آمدن آن می‌شود.

به گفته وی مشکلات صرفا در زمینه خط تولید نیست و برخی از واحدها در زمینه تکنولوژی، بازاریابی و چرخه تامین و تولید مواد اولیه دارای مشکل هستند و گاها دانش در برخی مواقع کم است و نمی‌توان تمام مشکلات واحدها را حل کرد.

 طهماسبی اظهار داشت: لازم است یک مکانیزم علمی، تخصصی و حرفه‌ای وضعیت واحدهای تولیدی و کارگاه‌ها را بررسی کند، پس نیازمند این هستیم که دانشگاه‌ها در شاکله‌ای قرار گیرند تا افراد متخصص آنالیز درستی داشته باشند و نسخه شخصی برای خروج از رکود، بهبود مدیریت و بهبود عملکرد واحدهای اجرایی داشته باشند.

طهماسبی با اشاره به اینکه کارگاه‌های این کلینیک کمک به افزایش سطح استاندارد کیفیت کالا دارد و در مرحله اول واحدهای مشکل‌دار را مورد بررسی قرار می‌دهد، افزود: برگزاری سمینارهای تخصصی به صورت رایگان، کمک به راه‌اندازی برخی از واحدهای ارائه مشاوره، بازاریابی، مشاوره مالی و حقوقی، ارزیابی فنی و اقتصادی طرح‌ها و راه‌اندازی استارتاپ‌ها به ویژه خط تولید از جمله اهداف این کلینیک است.

وی ابراز کرد: این کلینیک علاوه بر رفع مشکل از واحدهای درگیر با اهداف ثانویه به سرمایه‌گذارانی که اطلاع ندارند در کدام قسمت و بر روی چه چیزی سرمایه گذاری کنند مشاوره می‌دهد.

انتهای پیام/ش

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۰۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!

به گزارش خبرگزاری مهر، مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارشی تحت عنوان «آسیب‌شناسی شهرک‌های صنعتی در ایران» موانع کسب و کار در شهرک‌های صنعتی را بررسی کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از مشکلات واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی با واحدهای تولیدی بیرون از شهرک‌های صنعتی هم‌پوشانی دارد، اما برخی مشکلات نیز مختص به واحدهای صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی است. در این گزارش بیشتر بر موانع کسب و کارها در مرحله راه اندازی متمرکز شده و بر این اساس مشکلات مربوط به تأمین زمین مورد نیاز و تمهیدات و امکانات زیرساختی مورد توجه قرار گرفته است.

تأمین برق هم در مرحله راه اندازی کسب و کار و هم در طول دوره فعالیت بنگاه‌ها در شهرک‌های صنعتی، از جمله مهم‌ترین معضلات به شمار می‌رود. معضلات مربوط به تأمین برق نه فقط راه اندازی واحدهای صنعتی را معطل نگه داشته، بلکه واحدهای فعال را نیز با چالش‌های پرشماری مواجه ساخته است. به دلیل ارتباط بین زیر ساخت‌های لازم برای تأمین گاز و برق، مشکلات مربوط به تأمین برق، برای زیرساخت گاز نیز صدق می‌کند.

گفتنی است هر سال معمولاً در فصل گرما، شهرک‌های صنعتی با قطعی برق مواجه می‌شدند و درخواست همیشگی تولیدکنندگان این است که قطعی برق با برنامه‌ریزی و اعلام قبلی باشد تا به تولید آسیب نزند. به همین دلیل در سال‌های اخیر شهرک‌های صنعتی به دنبال تأمین بخشی از برق مورد نیاز شهرک‌ها از طریق نیروگاه‌های مقیاس کوچک بوده‌اند.

همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس معتقد است که محدودیت‌های زیست محیطی در برخی از استان‌ها، به‌ویژه در استان‌های تهران و مرکزی موانع متعددی هم در مرحله آغاز فعالیت و هم در حین فعالیت و مرحله توسعه کسب و کار ایجاد کرده است.

با این حال این گزارش تاکید می‌کند که بسیاری از نقصان‌ها و موانع کسب و کارهای مستقر در شهرک‌های صنعتی، به نبود سیاست‌گذاری زمین در ایران بازمی‌گردد و این نقصان یکی از عوامل اصلی فلج شدن کل تولید است. از جمله در شهرک‌های صنعتی در حال حاضر، زمین به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده، نه کالای مصرفی و در این وضعیت صنعتگر یا هر فرد دیگر با هدف صرف خرید زمین و کسب سود آتی از فروش زمین، اقدام می‌کند و نه با انگیزه تولید؛ به ویژه آنکه در حال حاضر در ایران می‌توان بدون پرداخت مالیات یا عوارض زمین‌ها را در شهرک صنعتی با اهداف سوداگرانه احتکار کرد و به فروش رساند.

بدین ترتیب، خرید زمین در شهرک‌های صنعتی در موارد بسیاری، با هدف سوداگری زمین و نه تولید صورت گرفته است. اصلاح سیاست زمین، مستلزم تغییر اساسی رویکردها و نگرش‌ها در این حوزه است. این رویکرد و اصلاحات شامل طیف گسترده‌ای از قوانین، مقررات و رویه‌ها در موضوعات قیمت گذاری، تخصیص زمین، فروش یا اجاره و نوع بهره برداری و غیره را در بر می‌گیرد.

کد خبر 6097926 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌