Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@02:12:11 GMT

فرمول طبیعی برای آکنه!

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۵۶۱۳۸

فرمول طبیعی برای آکنه!

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  طیف گسترده‌ای از روش‌های درمان بدون نسخه و تجویزی می‌توانند به بهبود آکنه کمک کنند. با این وجود، برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز ممکن است برای افراد مبتلا به آکنه مفید باشند.

آکنه یک بیماری التهابی پوست است که موجب بروز جوش و ضایعات پوستی دیگر می‌شود. برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی ممکن است به درمان و پیشگیری از این شرایط کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمول طبیعی برای مقابله با آکنه

 آکنه یک بیماری پوستی رایج است که می‌تواند هر فردی را تحت تاثیر قرار دهد، اما اغلب طی دوران بلوغ رخ می‌دهد. آکنه زمانی شکل می‌گیرد که غدد چربی روی پوست چربی بیش از حد تولید کرده و با باکتری‌ها و سلول‌های مرده پوست مسدود می‌شوند. این منافذ مسدود شده پوست می‌توانند متورم شوند که به تشکیل جوش‌ها منجر می‌شود.

طیف گسترده‌ای از روش‌های درمان بدون نسخه و تجویزی می‌توانند به بهبود آکنه کمک کنند. با این وجود، برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی نیز ممکن است برای افراد مبتلا به آکنه مفید باشند. در ادامه با این مواد مغذی که ممکن است به پیشگیری و درمان آکنه کمک کنند، بیشتر آشنا می‌شویم.

روی

روی یک ماده معدنی کلیدی برای سلامت بدن انسان است و در طیف گسترده‌ای از عملکرد‌های سلولی نقش دارد که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- عملکرد سیستم ایمنی بدن

- سنتز پروتئین و DNA

- بهبود زخم

- تقسیم سلولی

- فعالیت آنزیمی

سطوح ماده معدنی روی ممکن است در ابتلا به آکنه نیز نقش داشته باشد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۳ سطوح روی، ویتامین A، و ویتامین E در افراد دارای آکنه و بدون آکنه را مورد بررسی قرار داد. پژوهشگران دریافتند که سطوح تمام این ویتامین‌ها و مواد معدنی در افراد مبتلا به آکنه به طور قابل توجهی پایین است. آن‌ها این گونه نتیجه گیری کردند که یک رژیم غذایی سرشار از این مواد مغذی می‌تواند به پیشگیری یا درمان آکنه کمک کند.

یک بررسی سیستماتیک در سال ۲۰۱۳ نیز نشان داد که اشکال خوراکی و موضعی روی ممکن است به درمان آکنه کمک کند. پژوهشگران دریافتند روی با خواص ضد باکتری و ضد التهاب خود ممکن است برای کاهش آکنه مفید باشد. همچنین، روی ممکن است به کاهش تولید چربی روی پوست کمک کند.

افزودن روی به رژیم غذایی آسان است. از جمله منابع غذایی برای این این ماده مغذی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- غذا‌های دریایی مانند صدف چروک، خرچنگ و لابستر

- گوشت قرمز

- گوشت ماکیان

- غلات صبحانه غنی شده

- لوبیا‌ها

- مغزدانه‌ها

- غلات کامل

- محصولات لبنی

مکمل‌های روی نیز در دسترس هستند که پس از مشورت با پزشک خود می‌توانید آن‌ها را مصرف کنید.

ویتامین A

ویتامین A نام یک گروه از مواد شیمیایی به نام رتینوئید‌ها است. این ویتامین در بسیاری از عملکرد‌های بدن از جمله موارد زیر نقش دارد:

- عملکرد سیستم ایمنی بدن

- بینایی

- تولید مثل

- ارتباط بین سلول‌ها

- عملکرد درست قلب، ریه‌ها و کلیه‌ها

همچنین، ویتامین A به مقابله با فعالیت Propionibacterium Acnes، نوعی باکتری که نقش چشمگیری در ابتلا به آکنه دارد، کمک می‌کند. برخی مطالعات این مساله را تایید کرده اند، اما همچنان به پژوهش‌های بیشتر برای درک بهتر آثار و چگونگی استفاده از ویتامین A برای درمان آکنه نیاز است.

از جمله منابع غذایی خوب برای ویتامین A می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- جگر گاو

- برخی انواع ماهی، مانند شاه ماهی، سالمون و تن

- سبزیجات سبز برگ، مانند اسفناج و بروکلی

- پرتقال و سبزیجات زرد رنگ، مانند سیب زمینی شیرین، هویج و کدو مسما

- میوه‌هایی مانند طالبی، زردآلو و انبه

- محصولات لبنی

- غلات صبحانه غنی شده

ویتامین A به صورت مکمل نیز در دسترس است که پس از مشورت با پزشک خود می‌توانید آن را مصرف کنید.

ویتامین D

ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می‌کند و یک ماده مغذی کلیدی برای سلامت استخوانی است. همچنین، این ویتامین نقش مهمی در ارتباط بین سلول‌های عصبی و توانایی بدن برای مبارزه با میکروب‌ها ایفا می‌کند.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۶ نشان داد که افراد مبتلا به آکنه در مقایسه با افرادی که به این بیماری پوستی مبتلا نبودند، دارای سطوح پایین‌تری از ویتامین D هستند. این کمبود ممکن است عاملی در ابتلا به آکنه باشد.

بنابر مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۴ انجام شد، ویتامین D از تحت تاثیر قرار گرفتن سلول‌های پوست توسط باکتری Propionibacterium Acnes پیشگیری می‌کند. این باکتری نقش چشمگیری در ابتلا به آکنه ایفا می‌کند.

نتایج این مطالعات نشان داده اند که ویتامین D ممکن است در درمان و پیشگیری از آکنه مفید باشد، اما همچنان به پژوهش‌های بیشتری برای درک بهتر این نتایج نیاز است.

زمانی که پوست در برابر نور خورشید قرار می‌گیرد، بدن به طور طبیعی ویتامین D تولید می‌کند. امکان دریافت این ویتامین از رژیم غذایی نیز وجود دارد که از جمله منابع خوب برای این ماده مغذی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- ماهی‌های چرب، مانند سالمون، تن و خالمخالی

- جگر گاو

- پنیر

- تخم مرغ

- قارچ

- غذا‌های غنی شده مانند شیر، آبمیوه و غلات صبحانه

مکمل‌های ویتامین D نیز در دسترس هستند که پس از مشورت با پزشک خود می‌توانید آن‌ها را مصرف کنید.

درمان‌های طبیعی دیگر

بسیاری روش‌های درمان بدون نسخه برای بهبود آکنه در دسترس هستند که از آن جمله می‌توان به محصولات حاوی بنزوئیل پراکسید و اسید سالیسیلیک اشاره کرد. گزینه‌های درمان تجویزی نیز در دسترس هستند.

از جمله درمان‌های طبیعی برای آکنه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

روغن درخت چای. برخی شواهد نشان داده اند که استفاده موضعی از روغن درخت چای می‌تواند به درمان آکنه با شدت خفیف تا متوسط کمک کند.

عصاره زرشک (باربری). نتایج یک مطالعه نشان داد که مکمل عصاره زرشک ممکن است برای درمان آکنه با شدت متوسط تا شدید در بزرگسالان مفید باشد.

نکته‌هایی برای پیشگیری

پیشگیری از آکنه همواره ممکن نیست، زیرا ممکن است شرایطی ارثی باشد. با این وجود، برخی روش‌ها به کاهش خطر ابتلا به آکنه و پیشگیری از آن کمک می‌کنند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- شستشوی ملایم پوست برای پاکسازی چربی اضافه و سلول‌های مرده پوست. توجه داشته باشید که شستشوی بیش از حد می‌تواند پوست را تحریک کرده و موجب تشدید آکنه شود.

- استحمام پس از ورزش یا تعریق زیاد، زیرا تعریق می‌تواند موجب مسدود شدن منافذ پوست شود.

- پرهیز از پوشیدن لباس‌های تنگ که از تنفس پوست جلوگیری می‌کنند.

- استفاده از محصولات مراقبت از پوست و آرایشی با فرمول ویژه که از انسداد منافذ پوست یا بروز آکنه پیشگیری می‌کنند.

شستشوی منظم مو با شامپو، به ویژه اگر نوع موی شما چرب است.

منبع :عصر ایران

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی ها درمان آکنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۵۶۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان

الهه جعفرزاده: بسیاری از افراد مبتلا به سرطان، علاقه‌مند به امتحان کردن درمان‌های مکمل و جایگزین برای بهبود سرطان هستند. هرچند که درمان‌های پزشکی و شیمی‌درمانی برای کنترل وضعیت بیمار لازم و ضروری هستند، اما روش‌هایی هم وجود دارد که در عین بی‌خطر بودن، در روند درمان بیماری سرطان مفید و سودمند هستند. هم‌چنین شواهد بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد این درمان‌ها اثر مثبتی در کاهش علائم بیماری دارند. درمان‌های جایگزین و مکمل ممکن است نقش مستقیمی در درمان سرطان نداشته باشند، اما می‌توانند به شما کمک کنند تا با کنترل برخی علائم ناشی از بیماری، مانند اضطراب، استرس، خستگی، تهوع و استفراغ، درد و اختلال در خوابیدن، با بیماری مقابله کنید و آن را شکست بدهید.

مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان عبارتند از:

۱) طب سوزنی

در طب سوزنی، پزشک یا متخصص سوزن‌های استریل‌شده و ریزی را وارد نقاط مشخصی از پوست می‌کند. مطالعات نشان می‌دهد که طب سوزنی در تسکین حالت تهوع ناشی از شیمی‌درمانی مفید است و می‌تواند به تسکین انواع خاصی از دردها در افراد مبتلا به سرطان کمک کند. هم‌چنین به گفته کارشناسان، طب سوزنی و طب فشاری می‌توانند میزان داروهای مسکن که افراد مبتلا به سرطان مصرف می‌کنند را کاهش دهند.

نکته: اگر از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنید یا فشار خونتان پایین است، در خصوص انجام طب سوزنی با پزشک خود مشورت کنید.

۲) رایحه‌درمانی

در رایحه‌درمانی، از روغن‌های معطر، مانند اسطوخودوس، برای ایجاد حس آرامش استفاده می‌شود. این روغن‌ها را می‌توان در حین ماساژ روی پوست مالید یا از آنها در روند استحمام استفاده کرد. هم‌چنین با حرارت دادن روغن‌های معطر می‌توان عطر آنها را در محیط آزاد کرد. رایحه‌درمانی برای تسکین حالت تهوع، درد و استرس ناشی از سرطان مفید است.

البته افراد مبتلا به سرطانِ حساس به استروژن، مانند سرطان پستان، باید از مالیدن مقادیر زیادی روغن اسطوخودوس و روغن درخت چای به پوست در حین ماساژ خودداری کنند.

۳) ورزش

ورزش می‌تواند به شما در مدیریت علائم و نشانه‌ها در طول و بعد از درمان سرطان کمک کند. ورزش ملایم و متوسط در کاهش خستگی و استرس و بهبود خواب مفید است. مطالعات بسیاری نشان می‌دهد که یک برنامه ورزشی منظم، کیفیت کلی زندگی افراد مبتلا به سرطان را بهبود می‌بخشد و کمک می‌کند عمر طولانی‌تری داشته باشند. اگر سابقه ورزش منظم ندارید، قبل از شروع یک برنامه ورزشی با پزشک خود مشورت کنید. به آرامی ورزش را شروع کنید و به مرور بر دفعات و شدت آن اضافه کنید. سعی کنید در اکثر روزهای هفته حداقل ۳۰ دقیقه ورزش کنید.

۴) مراقبه یا مدیتیشن

مراقبه و مدیتیت کردن در واقع یک تمرین ذهنی و روانی است که باعث ایجاد آرامش و تمرکز بیش‌تر می‌شود و احساسات منفی مانند تنش‌ها و اضطراب‌های مختلف را از افراد دور می‌کند. مدیتیشن مزایای زیادی برای افراد مبتلا به سرطان دارد و بسیاری از متخصصان این روش درمانی مکمل را توصیه می‌کنند. این روش ممکن است با تسکین اضطراب و استرس و بهبود خلق و خو به افراد مبتلا به سرطان کمک کند.

مدیتیشن به‌عنوان یک درمان جایگزین کاملاً بی‌خطر است. می‌توانید یک یا دو بار در روز چند دقیقه به تنهایی مدیتیشن کنید یا می‌توانید در کلاس‌های مدیتیشن شرکت کنید. هم‌چنین دوره‌ها و برنامه‌های آنلاین زیادی برای انجام مراقبه در دسترس هستند.

۵) آفتاب و ویتامین

ویتامین D یکی از عوامل شکل‌گیری هورمون کلسیتریول-استروئید است که نقش مهمی در پیشگیری از رشد سلول‌های سرطانی بدن دارد. مطالعات انجام‌شده در سال ۲۰۰۷ حاکی از این است که مصرف مکمل ویتامین D۳ در گروهی از زنان به مدت یک سال، خطر ابتلا به انواع سرطان را تا ۷۷ درصد کاهش داده است.

با مشورت پزشک می‌توانید ویتامین D۳ را به رژیم غذایی خود ضافه کنید و احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهید. هم‌چنین ویتامین D۳ مورد نیاز بدن را با ۲۰ دقیقه قرار گرفتن در معرض نور خورشید نیز می‌توان تأمین کرد. بدین منظور می‌توانید ۴۰ درصد از کل بدن خود را بین ساعت ۱۰ صبح تا ۲ بعد از ظهر در معرض نور خورشید قرار دهید.

طبق تحقیقات، مکمل ویتامین D، مرگ و میر ناشی از سرطان را تا ۱۳ درصد کاهش می‌دهد. در اشخاصی که سطح پایینی از این ویتامین را در خون دارند، احتمال ابتلا به سرطان‌هایی مانند سرطان پستان، خون، لوزالمعده، روده بزرگ، پروستات، کبد و… ۲۰ درصد بیشتر از دیگر افراد است.

بیشتر بخوانید:

فکرش را هم نمی‌کنید که این علائم، نشان‌دهنده سرطان باشند/ ۸ علامت هشداردهنده سرطان کمبود این ویتامین خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش می‌دهد پاسخ به یک سؤال؛ رنگ کردن مو خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ این شش ویروس می‌توانند باعث سرطان شوند

منابع: mayoclinic ، draxe

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896061

دیگر خبرها

  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • چگونه در گرما از پاها مراقبت کنیم؟
  • چگونه در گرما از پا‌ها مراقبت کنیم؟
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها