Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@06:51:49 GMT

هوش مصنوعی به کمک علم زیست شناسی آمد

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۳۹۶۳۰

هوش مصنوعی به کمک علم زیست شناسی آمد

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در محیط زیست میلیون‌ها گونه زنده با روش‌‌های مختلفی با محیط زیست خود ارتباط برقرار می‌کنند که بررسی نحوه زندگی تمامی آن‌ها کاری بسیار دشوار و طاقت فرساست و زمان بسیار زیادی می‌طلبد. اما زیست شناسان به فکر استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی شیوه زندگی گونه‌های مختلف جانوری افتاده‌اند چرا که هوش مصنوعی می‌تواند الگوها و روش‌های شناخت زندگی جانوران را مانند ذهن انسان پیش بینی کند و این موضوع کار انسان‌ها را بسیار ساده خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هوش مصنوعی برای مطالعه تکامل گونه‌های مختلف جانوری از نوعی تکرار استفاده می‎‌کند که در بسیاری از مواقع درست از کار در می‌آید. هوش مصنوعی در نهایت یک چرخه نمادین را به کاربر ارائه می‌کند که نوعی فرمول به حساب می‌آید و می‌توان به وسیله آن رفتار گونه‌های مختلفی را پیش بینی کرد.

دستاورهای استفاده از هوش مصنوعی در زیست شناسی

دانشمندان با روش چرخه نمادین تشخیص دادند که چرا برخی از گونه‌‎های جانوری صرفا در نقطه خاصی از کره زمین وجود دارند و علت وجود برخی گونه‌ها در نقطه‌ای خاص از کره زمین هم مشخص شده است. به عنوان مثال محققان با کمک طرح کلی ارائه شده توسط هوش مصنوعی علت وجود یک گونه خاص جانوری در جزایر اقیانوسیه را کشف کردند. این در حالی است که این گونه در آتشفشان‌های اقیانوسیه وجود دارد و برای تحقیق روی آنها نیازی به ورود به محدوده آتشفشان نبوده است.

از دیگر دستاوردهای استفاده از هوش مصنوعیمی‌توان به کشف فرمول مربوط به انقراض برخی از گونه‌های جانوری اشاره کرد که با استفاده از این فرمول می‌توان جلوی انقراض آن‌ها را گرفت. با این حال هنوز استفاده از هوش مصنوعی در زیست شناسی در ابتدای راه است و در آینده شاهد رشد این فناوری در علم زیست شناسی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید

امکان استفاده از هوش مصنوعی به جای اپراتور رادیولوژی وجود دارد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هوش مصنوعی هوش مصنوعی زیست شناسی استفاده از هوش مصنوعی زیست شناسی گونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۳۹۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • ۱۷ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • حضور ۷ گونه پرنده مهاجر در تالاب بین‌المللی هامون
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • این تصاویر رییس جمهورها را به گونه‌ای که تا به حال ندیده‌اید نشان می‌دهد!
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • ببینید | بارش باران سیل‌گونه در اتوبان یادگار امام تهران
  • زن ها در ۷۵ هزار سال پیش این شکلی بودند! |‌ عکس | این زن در کوه های زاگرس زندگی کرده است